Vacanțe mai ieftine de Black Friday

Zakynthos Shipwreck View 4Urmând exemplul americanilor sau al vest-europenilor, și comercianții români au început, de câțiva ani, să vină cu oferte speciale și reduceri masine de Black Friday – teoretic, a patra vineri a lunii noiembrie, după Ziua Recunoștinței, însă pe plaiuri mioritice în a treia, a patra zi de vineri, un weekend sau chiar… o săptămână! Din fericire, și vacanțele au parte de reduceri în această perioadă.

Azi, 22 noiembrie 2013, câteva agenții de turism oferă discounturi substanțiale:

Mareea – ne îmbine cu reduceri de 50% pentru vacanța de vară. Dacă rezervați și plătiți azi, puteți beneficia de tarife la jumătate pentru sejururi pe litoralul românesc, în Grecia, Bulgaria, Spania sau la munte. Detalii aici.

Paralela 45 – oferă, de asemenea, reduceri de până la 50%, însă nu numai pentru vineri, 22 noiembrie, ci trei zile, deci până duminică, 24 noiembrie. Sunt multe oferte pentru vacanța de vară 2014, cu zboruri charter pentru Rhodos, Creta, Zakynthos, Santorini, Antalya, Mallorca, Dubai, Tenerife sau Kenya. Detalii găsiți pe site.

– La Perfect Tour reducerile țin o săptămână. Între 22-29 noiembrie 2013 puteți achiziona vacanțe cu prețuri mai mici atât pentru vara lui 2014 sau city-break-uri de primăvară, cât și pentru sărbătorile de iarnă.

Acestea sunt cele mai atrăgătoare oferte pe care le-am găsit, dacă ați aflat și alte ponturi – împărtășiți-le cu încredere!

 

Lasa un comentariu