Veliko Târnovo, prin ochii Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan

Veliko Tarnovo_Adela si Radu 1Veliko Târnovo, orașul bulgar aflat la 175 km de București și aproximativ 100 de km de punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu, poate fi o idee de evadare la sfârșit de săptămână foarte bună.

Deși am trecut de câteva ori cu mașina pe lângă Veliko Târnovo, nu am oprit niciodată. Dar de fiecare dată mi-am spus: trebuie să venim și aici. Încă nu am ajuns, dar, văzând fotografiile surprinse de Adela Popescu și Radu Vâlcan, m-am convins că merită să vizitez, măcar într-un weekend, orașul bulgar.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, actorii din telenovela O noua viață, de la Acasă, au povestit, într-un comunicat de presă emis de postul TV, că au mers de mai multe ori la Veliko Târnovo, care a devenit locul lor secret (până acum) de evadare. Adela a scris, pe blogul ei, www.adelapopescu.eu: „Noi am aflat acum câțiva ani de acest oraș și de atunci a devenit locul nostru secret de evadare. Mai ales în perioada în care nu voiam să știe nimeni că suntem împreună. Ne-am păstrat obiceiul, și acum, când prindem o zi liberă și dor de ducă, dăm o fugă până la vecinii noștri.

Am descoperit un oraș medieval, pitoresc, plin de farmec. Fosta capitală a Bulgariei îți oferă nenumărate variante de a petrece o zi, două, chiar trei în inima ei. La doar două ore și jumătate de București poți face shopping mai ieftin decât acasă, iar cârciumioarele intime îți lasă sentimentul că te aflii în altă lume. Adica acolo găsești porții mari, la prețuri mici.
Și nu, nu zic să nu te mai duci la Sinaia, nici vorbă, zic doar, dacă ai vreodată timp și stare să pleci în străinătate și să nu trebuiască să te urci în avion, asta poate fi o opțiune chiar bună”, scrie Adela pe blogul său personal. Pe Adela și Radu îi puteți urmări în telenovela O nouă viață, de la Acasă, de luni până joi, de la ora 20.30.

 

Veliko Tarnovo_Adela si Radu 2

Veliko Tarnovo_Adela si Radu 3

Veliko Tarnovo_Adela si Radu 4

Veliko Tarnovo_Adela si Radu 5

Foto și text: Acasă TV

Comentarii

[…] Veliko Târnovo, prin ochii Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan […]

[…] Veliko Târnovo, prin ochii Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan […]

Gavrila Mihaela , 13 November 2017 at 2:00 pm

Multumesc, pentru impresiile voastre.
Imi doresc mult sa ajung acolo, mi se pare un amestec interesant de nou si vechi..!

Lasa un comentariu