Wizz Air se mută pe Otopeni

Wizz Air_airplaneDin 25 martie, și compania aeriană low-cost Wizz Air își mută operațiunile de pe Aeroportul Băneasa pe Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni.

Această mutare duce la o creștere a costurilor de operare de 25%, care înseamnă scumpirea biletelor de avion cu până la 4%, aducă echivalentul a 6 euro, după cum a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Michael Powell, director financiar Wizz Air, citat de dailybusiness.ro.

Potrivit oficialilor companiei, biletele cumpărate pentru călătoriile de după 25 martie nu vor suferi modificări la nivelul prețului, dar este posibil ca orele de zbor să fie modificate, se mai arată în articolul citat.

De asemenea, tot din 25 martie 2012, Wizz Air va introduce o nouă destinație din București: Memmingen (Germania), cu două zboruri pe săptămână. Alte destinații deja anunțate de companie sunt Verona, Palma de Mallorca și Budapesta.

După intrarea în faliment a companiei aeriene ungare Malev, Budapesta devine o destinație căutată de companiile low-cost.

Lasa un comentariu