Adelina Pestrițu lansează un proiect de călătorii

Recunosc, sunt invidioasa pe pozele din calatorii ale Adelinei Pestritu. Chiar daca nu sunt cel mai infocat fan al sau, apreciez fotografiile frumoase din calatoriile ei si de aceea am ales sa le public aici.

Nu stiu de ce, mie nu imi ies pozele din calatorii asa. Poate ca nu am gasit costumul de baie potrivit? Sau culoarea rujului? O sa ma tund si eu asa, poate imi ies si pozele mai bine! Glumesc, cum va spuneam, chiar o invidiez pentru forma fizica si formele ei, dar nu despre asta este vorba aici. Ci despre un nou proiect: Travel With Adelina. Despre calatoriile ei in toata lumea, care acum pot fi descoperite pe contul https://www.instagram.com/travel_with_adelina/.

Mi-am propus ca pana la varsta de 45 de ani sa vad toata lumea, iar prin intermediul acestui concept, sa pot imparti bucuriile mele cu cei care imi urmaresc activitatea virtuala. Este un vis devenit realitate. Cea mai mare dorinta a mea este sa cunosc cat mai multe stiluri de viata, culturi si locuri speciale. Este minunat sa vezi cum isi traiesc viata alti oameni din alte colturi ale lumii. Momentan sunt in Thailanda, dupa o vizita de o saptamana in Malta, povesteste Adelina.

In Malta a fost pentru a doua oara, atrasa de aceasta insula: “Laguna Albastra este locul in care nu as refuza niciodata sa merg. Apa de un turcoaz orbitor este magica. Golfurile malteze se aseamana putin cu cele din Italia, dar au ceva aparte. Acolo am intalnit peisaje de poveste si n-am ezitat sa le arat asta si celor care imi sunt zi de zi aproape pe Instagram.”

Malta


Dupa cele 7 zile petrecute in Malta alaturi de buni prieteni, s-a decis sa porneasca o noua aventura, de data aceasta in Thailanda, tot alaturi de prieteni, cu totii fiind pregatiti sa descopere pentru prima data Asia. Odata ajunsa in Phuket, Adelina si-a programat cat mai multe excursii. Adelina si prietenii ei au vizitat faimoasa insula James Bond, iar la momentul intoarcerii spre hotel a avut parte de aventuri: in larg a inceput o furtuna napraznica: “Eram uzi pana la piele si saream pe valurile Marii Andaman de parca platisem bilet la un parc de distractii. Recunosc ca m-am speriat, pentru ca inaintam din ce in ce mai greu si era apa peste tot. Ne-am facut ciuciulete. Desi am trecut prin multe stari conduse de suspans si panica, acum le consider amintiri de neuitat, la care ma gandesc amuzata si bucuroasa.

In urmatoarele zile pe care le va petrece in Thailanda, Adelina si-a propus sa experimenteze preparatele culinare locale, sa se joace cu maimutele, sa ajunga pe cat mai multe insule din apropierea Phuketului, sa faca snorkelling, sa se plimbe cu scuterul pe insula, iar toate acestea le va imparatasi pe contul ei de Instagram, Travel with Adelina.

FOTO si text: PR.

 

S-ar putea sa va placa si:

O saptamana in Ko Samui

Foto: Pietele din Bangkok, amestec de culoare si savoare

Lasa un comentariu