Dana Rogoz, cu rucsacul în spate, prin Cambodgia

Dana Rogoz Cambodgia 3Am mai spus și cu alte ocazii, îmi place mult Dana Rogoz. Dar mai mult îmi plac vacanțele ei cu totul speciale, în destinații mai puțin obișnuite. Recent, prezentatoarea emisiunii “De Suflet”, de la ProTv Internațional, a revenit dintr-o vacanță în Cambodgia, unde a stat, alături de soțul ei, Radu, și un cuplu de prieteni, nu mai puțin de trei săptămâni!

Am ales această destinație tocmai pentru că este încă una virgină, autentică, destul de puțin “cosmetizată” pentru gustul oricărui turist. Și am încercat să simțim și să înțelegem cât mai bine cultura și felul lor de a-și trăi viața. Din acest punct de vedere, orașul Kompong Luong – în întregime un oraș plutitor – a fost o lecție de viață. Am mers și în orașe și în anumite zone din junglă pe unde ajung foarte rar turiști, dar ne-am simțit mereu în siguranță. Am stat la guesthouse-uri sau în bungalow-uri pe plajă și am mâncat cu localnicii, am încercat șarpe, cangur, crocodil, dar și greieri sau furnici, spune Dana Rogoz.

Cu rucsacul în spate, Dana Rogoz a traversat Cambodgia în lung și în lat, cu autocare locale și mijloace de transport specifice precum tuk-tuk-ul, dar a mers mult și pe jos, a trăit simplitatea locală și a împrumutat modul de viață al localnicilor.

Una dintre cele mai frumoase zone ale țării a fost lasată la finalul excursiei: templele de lângă Siem Riep – Angkor Wat, Ta Prohm, Bayon. Le-am vizitat pe toate într-o zi. Dar pentru asta ne-am trezit la 4 dimineața, iar la 5 eram deja acolo, noi și alte câteva sute de turiști matinali. Dar a meritat să vedem răsăritul la Angkor Wat, a mai spus Dana Rogoz, pe care o puteți urmări la ProTv Internațional într-un nou sezon al emisiunii “De Suflet”, începând din 2 februarie, de la ora 20:30. De asemenea, mai multe detalii despre această vacanță inedită în Cambodgia puteți găsi pe blogul Danei Rogoz, www.danarogoz.ro.

 

Dana Rogoz Cambodgia 1

Dana Rogoz Cambodgia 2

Dana Rogoz Cambodgia 3

Dana Rogoz Cambodgia 4

Dana Rogoz Cambodgia 5

Dana Rogoz Cambodgia 6

Dana Rogoz Cambodgia 7

Dana Rogoz Cambodgia 8

Dana Rogoz Cambodgia 9

Dana Rogoz Cambodgia 10

 

Foto și text: Pro TV.

S-ar putea să vă placă și:

Dana Rogoz a plecat în luna de miere cu… rulota!

 

 

 

Comentarii

Marian , 9 February 2013 at 1:00 am

Inca imi mai amintesc de ea de pe vremea cand juca in acel serial romanesc, parea o pustoica desteapta foc si super descurcareata, astazi este mai mult de atat, o femeie sexi, desteapta si foarte atractiva atat pentru barbati cat si pentru succes, motiv pentru care astfel de postari pot fi privite ca un mic tribut pentru cariera ei.

Lasa un comentariu