Malaezia: ziua 4. Langkawi

Vineri, 13. Nu am să uit prea curând această zi… Ne-am trezit devreme, la 7, ca să ajungem la Langkawi, destinația mult așteptată. După un zbor de o oră, am găsit un paradis, pe care mi-e greu să îl descriu în cuvinte.

Așa cum scriam și aici, Langkawi (am aflat că în malay se pronunță Langaui, cu accentul pe i) este un arhipelag malaezian format din 99 de insule, în Marea Andaman, din Oceanul Indian. Noi am ales să stăm în insula cea mai mare, datorită florei și faunei foarte variate, numită (da!) Pulau Langkawi. Are numai 25 de km de la nord la sud și e renumită pentru plajele cu nisip alb și ape turcoaz.

După 3 zile petrecute la Kuala Lumpur, oboseala a început să-și spună cuvântul. Adormim greu și târziu, iar dimineața facem eforturi foarte mari ca să prindem micul dejun, până în 10.30. Așa că am decis să ne odihnim câteva zile, după turul de forță din Kuala Lumpur. Langkawi este locul perfect, în care am găsit un adevărat paradis tropical. Pe care mi-e greu să îl descriu în cuvinte, așa că am să fac o poveste în imagini, de la momentul în care am părăsit capitala Malaeziei, azi dimineață, până la prezentul foarte apropiat!

Comentarii

Gabriela Galescu , 22 April 2012 at 2:40 pm

Ce frumos! In valize v-ati uitat bine, nu s-a ascuns vre-o maimuta sa vina cu voi acasa?:-)

Cristiana Constantinescu , 24 April 2012 at 11:47 am

Ba da, am găsit o maimuțică… Mara o cheamă! 🙂

[…] Insula Langkawi am mai scris: v-am povestit despre Oriental Village, telecabina care îți dă impresia că zbori […]

Coltan Luminuta , 8 February 2016 at 1:46 pm

Buna, poti sa imi spui cu ce ai zburat pana in Langkawi si daca biletele le-ai luat dinainte?

Cristiana Constantinescu , 8 February 2016 at 2:30 pm

Buna! Am zburat cu Air Malaysia si da, am cumparat toate biletele inainte. Adica Bucuresti-Istanbul-Kuala Lumpur-Langkawi-Kuala Lumpur-Istanbul-Bucuresti, cu Turkish Airlines si Malaysia.

Lasa un comentariu