Oferte speciale pentru bilete de avion

New York_St Libertatii

Mai multe companii aeriene au venit, în această perioadă, în care ne facem planuri pentru vacanțele viitoare, cu oferte destul de tentate pentru biletele de avion.

Oferta de ski de la Tarom aduce o veste bună pentru pasionații sporturilor de iarnă: Tarom oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski şi snowboard. Echipamentul sportiv de iarnă este constituit din: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari. Această facilitate este acordată pentru călătoriile efectuate în perioada sezonului de iarnă, până la data de 28 martie 2015. Oferta are și alte condiții, găsiți detaliile aici.

TAP Portugal are câteva oferte speciale pentru Funchal (Madeira, Portugalia), Miami și Rio de Janeiro. Ofertele TAP au câteva condiții, găsiți detalii aici.

Air France promite prețuri bune, începând de la 659 de euro, pentru Bangkok, Tokyo și Buenos Aires, dacă rezervați biletele până pe 20 noiembrie. Mai multe informații aici.

Tot pentru Bangkok și Tokyo găsiți prețuri bune și la Qatar Airways, dar și pentru Beijing, Jakarta, Maldive, Muscat, Shaghai și alte destinații asiatice.

Revenind pe bătrânul continent, KLM ne îmbie cu prețuri bune la biletele pentru Amsterdam (începând de la 157 de euro), Barcelona (de la 177 de euro), Cape Town (de la 644 de euro), Copenhaga (de la 179 de euro), Los Angeles (de la 766 de euro) sau New York (606 de euro). Găsiți mai multe oferte și condițiile lor aici.

SL_flight 24

S-ar putea să vă placă și:

10 idei pentru vacanța de iarnă

Vacanțele elevilor în anul școlar 2014-2015

Târgul de Turism al României, ediția de toamnă 2014

 

Lasa un comentariu