Super oferte pentru Europa și Asia de la Austrian Airlines

Viena_praji

După promoțiile de la Lufthansa, CSA, Turkish Airlines, Air France sau KLM, nici Austrian Airlines nu se lasă mai prejos. Compania aeriană vine, în acest weekend, cu prețuri foarte bune pentru biletele de avion către destinații precum Dubai, Male sau Beijing, dar și pentru orașe europene.

Austrian Airlines are, pentru rezervările făcute până luni, prețuri extrem de atrăgătoare. Biletele de avion pentru Viena pornesc de la 98 de euro, cu toate taxele incluse, iar cele pentru Milano, Frankfurt, Paris, Bruxelles, Amsterdam sau Veneția încep de la 180 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse. Și mai tentante sunt zborurile pentru Asia: București-Male de la 598 de euro, Beijing de la 555 de euro, Dubai de la 369 de euro sau Tel Aviv de la 305 euro, dus-întors, cu taxe incluse.

Din păcate, nici această promoție nu este valabilă pentru perioada Sărbătorilor de iarnă și impune anumite condiții: perioada de călătorie să fie 1 noiembrie 2013 – 15 decembrie 2013 sau 15 ianuarie 2014 – 31 ianuarie 2014, rezervările să fie făcute între 20 – 23 septembrie 2013, ședere minimă de 6 zile sau o sâmbătă seara și sederea maximă o lună.

Găsiți mai multe detalii pe www.austrian.com. Iar delicatesele din fotografie le găsiți la Viena!

Comentarii

Marian , 28 September 2013 at 8:30 pm

Numai cand ma uit imi lasa gura apa aceste imagine,cu astfel de imagini ma gandesc ca companiile aeriene ar putea face o mica reclama prietenoasa cu nostrele alimentare, insa ma gandesc ca asta s-a mai incercat, asa ca probabil nu tocmai ceva de rezultat…

Lasa un comentariu