Oferte speciale de sezon

Venetia 2011_19

O dată încheiată frenezia vacanței de iarnă și a Sărbătorilor, companiile aeriene și agențiile de turism încep să dea drumul din nou robinetului cu oferte speciale. Iată câteva propuneri de sezon.

Tarom lansează o ofertă  cu prețuri începând de la 99 euro. În perioada 13 – 31 ianuarie 2014, puteți achiziţiona, în anumite condiții, bilete dus-întors spre/ dinspre următoarele destinaţii: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Chişinău, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti si Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti și Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti și Cluj), Roma (din Bucureşti și Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti și Cluj). Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site, prin agenţiile proprii Tarom cât şi prin agenţiile de turism revânzătoare. Oferta de iarnă este valabilă pentru călătoriile în perioada 20 ianuarie – 14 martie 2014. Găsiți mai multe detalii aici.

TUI Travel Center mi-a amintit că se apropie Carnavalul de la Veneția! Am găsit aici o ofertă destul de avantajoasă ca preț, deși hotelul e cam departe de centrul turistic al orașului, dar hotelurile din centru sunt mult mai scumpe și sunt convinsă că agenția dispune și de alte posibilități de cazare, în funcție de bugetul fiecăruia.

Tot la TUI am mai găsit și oferte interesante pentru schi în ianuarie sau februarie, cu prețuri bune la cazare. Aflații detalii aici.

Dacă vreți să evadați într-o destinație exotică, puteți să alegeți Dubai. Până la începutul lunii februarie nimeriți în plin sezon al reducerilor, temperatura este de 21-23 de grade celsius, deci numai bună de stat la o terasă și a privi agitația orașului. Am găsit oferte avantajoase aici și aici. Vă recomand sincer compania Flydubai, am fost foarte mulțumită de prețuri și serviciile de pe parcursul zborurilor din vacanța din Sri Lanka.

Ce-ar fi să petreceți Ziua Îndrăgostiților la Verona – unul dintre cele mai romantice orașe din lume? Interra ne face această propunere, singura remarcă fiind faptul că zborurile sunt cu escală la Roma, ceea ce înseamnă mai mult timp petrecut pe drum, dar prețul e convenabil.

Și pentru că iarna asta de joacă feste și nu ne răsfață deloc cu zăpadă, să încercăm pârtiile vecinilor bulgari: la Bansko se ajunge ușor cu mașina, iar ofertele de aici sunt destul de variate.

Drum bun!

 

 

 

Lasa un comentariu