Oferte speciale de sezon: ce faci de Valentine’s Day?

Gondole la Venetia

Se apropie Carnavalul de la Veneția, Ziua Îndrăgostiților, sau poate că mulți dintre voi nu au nevoie de niciun motiv pentru o călătorie la început de an! Am găsit câteva oferte destul de tentante pentru perioada următoare, pe care vi le împărtășesc.

Dacă vreți să vedeți Veneția în Carnaval, puteți merge între 10 și 13 februarie, cu avionul, cu aproximativ 535 de euro (taxe incluse). Oferta de la Interra cuprinde zboruri București-Veneția și retur, prin Munchen, cu compania Lufthansa, 3 nopți de cazare la hotel de 4 stele din Veneția-Mestre, un tur de oraș, transferuri de la aeroport la hotel și ghid român însoțitor. Mai multe detalii găsiți aici.

În luna februarie, “savurează o mini-vacanță romantică de Valentine’s Day împreună cu jumătatea ta!” – așa sună îndemnul celor de la Happy Tour, care ne propun pachete convenabile pentru weekend-uri la munte, în România: un sejur la Sinaia, la Hotel Marami (3 stele), între 14-17 februarie 2013, costă de la 300 lei/persoană și include trei nopți de cazare cu mic dejun. Mai există și alte variante de cazare la Sinaia, dar și la Bran sau Vatra Dornei. Mai multe detalii puteți afla direct de la agenție, informații găsiți aici.

Viena_Hofburg 1Un sejur de Ziua Îndrăgostiților la Viena (foto, Hofburg) pornește, la Pegas Holidays, de la 210 euro/persoană. Oferta include bilet de avion București-Viena (cursă directă, cu compania Fly Nikki), 4 nopți de cazare la hotel de 4 stele din Viena, mic dejun și taxele de aeroport. Detalii aici.

Tot pentru Valentine’s Day, o ofertă specială are și Tui Travel Center: un city-break la Lisabona, care pornește de la 525 de euro/persoană. Oferta include: transport cu avionul, 3 nopți de cazare în cameră dublă standard, mic dejun la hotel de 3 stele, transferuri, tur panoramic de oraș, taxe de aeroport și însoțitor român de grup. Perioada este 14-17 februarie 2013. Mai multe informații găsiți aici.

Mai puteți citi:

Vacanță la Viena: artă, ciocolată și shopping

Despre Veneția

 

Comentarii

Wish2Go , 15 January 2013 at 11:58 am

Aseara am gasit o oferta foarte buna la Wizz pentru Verona de Valentine’s Day: plecare din Bucuresti pe 12, intoarcere pe 16, cu numai 78 de euro!! Nu garantez ca mai e si azi valabil pretul, dar merita incercat…

Lasa un comentariu