Sri Lanka (2): Bentota in 26 de instantanee exotice

Sri Lanka_Bentota 9Asa cum v-am mai spus, pentru vacanta in Sri Lanka am ales localitatea Bentota, din sud-vestul insulei. Initial, am fi vrut sa ne cazam putin mai in sud, la Unawatuna sau Mirissa, dar… ne-am trezit prea tarziu: in septembrie toate posibilitatile de cazare erau, deja, epuizate. Bentota a fost, insa o alegere buna, mai ales pentru plaja paradisiaca.

Se spune ca Sri Lanka este destinatia ideala pentru iubitorii celor 3 S: sun, sand & surf. Este adevarat, pe tot parcursul anului temperatura aerului este constanta (29-31 de grade ziua si 23-26 noaptea), iar cea a oceanului cam 25 de grade. Valurile sunt, in Bentota, ideale pentru surfing, iar de aici puteti face excursii la Kandy, Colombo, statiunile din jur si multe alte locuri frumoase. Despre care am sa va povestesc in curand, dar deocamdata las fotografiiile surpinse astazi sa va invite.

As vrea sa va spun ca vacantele exotice nu sunt atat de departe pe cat par. Companiile aeriene au mereu promotii tentante, de exemplu, pentru luna ianuarie gasiti la Turkish Airlines, Quatar Airways sau Fly Dubai preturi mici pentru destinatii precum Male (Maldive), Thailanda, Indonezia, Malaezia sau alte locuri cu vreme buna de plaja pentru aceasta perioada a anului. Cautati, intrebati, accesati site-urile companiilor aeriene, cereti sfatul agentiilor mari de turism, cautati zboruri ieftine pe momondo. ro sau kayak.com (sau alte motoare de cautare) si puteti avea vacante exotice la preturi neasteptat de mici! Credeti-ma, se poate!

Sri Lanka_Bentota 1

 

Sri Lanka_Bentota 3

Sri Lanka_Bentota 4

Sri Lanka_Bentota 5

Sri Lanka_Bentota 6

Sri Lanka_Bentota 7

Sri Lanka_Bentota 22

Sri Lanka_Bentota 8

Sri Lanka_Bentota 10

Sri Lanka_Bentota 11

Sri Lanka_Bentota 12

Sri Lanka_Bentota 13

Sri Lanka_Bentota 14

Sri Lanka_Bentota 15

Sri Lanka_Bentota 16

Sri Lanka_Bentota 18

Sri Lanka_Bentota 19

Sri Lanka_Bentota 20 Sri Lanka_Bentota 23

Sri Lanka_Bentota 25

Sri Lanka_Bentota 26

Sri Lanka_Bentota 27

Sri Lanka_Bentota 28

Sri Lanka_Bentota 30

Sri Lanka_Bentota 29

 

 

S-ar putea sa va placa si:

Sri Lanka (1): Primele impresii si fotografii

Plecăm în vacanță în Sri Lanka! Unde vine asta?

 

Comentarii

[…] Sri Lanka (2): Bentota in 26 de instantanee exotice   […]

[…] sau prin agentiile locale, pentru ca este aproape imposibil de ajuns pe cont propriu. Drumul de la Bentota pana la Uda Walawe a fost lung si greu (aproape 5 ore la dus si tot atatea la intoarcere) si am […]

[…] dar riscurile mi s-aupărut destul de mari, deși sunt convinsă că e o teamă neîntemeiată. În Bentota, unde am stat, am mâncat la restaurantul hotelului (The Surf Bentota) și la localurile din jur: […]

[…] Sri Lanka (2): Bentota in 26 de instantanee exotice   […]

Lasa un comentariu