Adela Popescu și Radu Vâlcan: vacanță la New York City

4_resizeAdela Popescu și Radu Vâlcan au vizitat Statele Unite și au petrecut zece zile minunate la New York City, plimbându-se pe Fifth Avenue, Broadway, podul Brooklyn, Soho, Central Park și alte locuri frumoase din metropola americană.

În timpul vacanței petrecute la New York City, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au plimbat pe celebrele Fifth Avenue și Broadway, prin cartierele Soho sau Bronx, au făcut jogging prin Central Park și au luat cina în stilul “Sex and The City”, conform unui comuncat de presă emis de Acasă TV.

“Am vizitat celebrele străzi Fifth Avenue, Broadway – care au farmecul lor prin felul în care arată zgârie norii, prin oamenii care umplu străzile, prin energia deosebită -, cartierul Soho, partea mai europeană a New York-ului și West Village, o zonă cu foarte multe restaurante cochete. Am fost la un restaurant din New York unde am descoperit câte ceva din lifestyle-ul din “Sex and the City” și m-a impresionat foarte tare și o cafenea construită pe o platformă, la baza Podului Brooklyn, de unde se vedea superb tot Manhattan-ul. Am prins o paradă a portoricanilor și tot Fifth Avenue s-a umplut de care alegorice și dansuri caracteristice”, spune Adela Popescu.

“Am stat 10 zile, nu suficient de mult pe cât am fi dorit. Pe lângă obiectivele turistice clasice, am încercat să luam contact și cu partea mai puțin cunoscută, și anume Bronx, Brooklyn, Washington Heights, nu am ratat celebrele strădute din cartierul Soho”, povestește Radu Vâlcan.

“Radu este un împătimit al alergatului în parc, astfel că nu avut cum să ratăm jogging-ul în Central Park, așa cum fac toti newyorkezii. Incredibil câți oameni aleargă… Central Park e mai ceva ca în filme! În fiecare dimineață zici că e maraton, atâția oameni sunt care fac sport”, a mai spus Adela Popescu.

Pentru că le place bucătăria asiatică, Adela și Radu au fost încantați să găsească restaurante cu specific în toate zonele din New York: “Ne place foarte mult mâncarea asiatică, am căutat astfel de locuri și am gasit din plin. Restaurantele vietnameze și thailandeze erau la tot pasul”, a adăugat Radu Vâlcan.

1_resize

2_resize

3_resize

5_resize

6_resize

7_resize

8_resize

Foto și text: Acasă TV

 

S-ar putea să vă placă și:

FOTO: New York City, 20 mai 2013

FOTO: New York City, 2007

De ce e New York City orașul meu preferat

Empire State Building, stăpâna New York-ului

Iubirea, în stil Manhattan

Ce bine e să fii turist în America!

 

 

Lasa un comentariu