Cum scapi rapid de lacul de unghii în vacanță

Dubai_Desert safari 30

Experiența m-a învățat să nu car lucruri inutile în bagaj și, în același timp, să nu renunț la confortul și îngrijirea cu care m-am obișnuit la mine acasă. Am descoperit, de ceva vreme, o metodă foarte simplă și rapidă de a scăpa de lacul de unghii, fără să car sticluțe care se pot vărsa și pungi cu dischete demachiante.

Vara, la mare sau în orașe, îmi place să admir unghiile vesele ca niște bomboane colorate ale fetelor. Manichiura și pedichiura sunt oblgatorii înainte de a pleca în vacanță! Așa că strecor în bagaj și sticluța cu lac de unghii pentru retușuri. Multă vreme mi-a dat, însă, bătăi de cap recipientul cu dizolvant pentru unghii. Pentru că – nu-i așa? – manichiura nu rezistă, la mare, mai mult de o săptămână și atunci trebuie să luăm măsuri. Pentru pedichiură apelez cu succes la cea semipermanentă, care rezistă trei săptămâni, fără niciun fel de probleme. Dar cum lacul semipermanent îmi deteriorează serios unghiile de la mâini, aleg numai lac de unghii obișnuit.

Un mic borcănel în interiorul căruia se află un burete îmbibat cu dizolvant este o soluție miraculoasă pentru a reface rapid manichiura în vacanță. Introduc fiecare deget în dizolvant, îl rotesc de câteva ori și într-un minut scap de cel mai încăpățânat și mai închis la culoare lac de unghii și nu îmi rămâne decât să aplic imediat un strat proaspăt, strălucitor!

Recipientul este mic, ușor, ocupă foarte puțin spațiu în bagaj, se închide foarte bine și poate fi folosit de câteva zeci de ori. Dezavantajul este acela că, fiind inflamabil, este interzis în avioane, dar e util atunci când plecați în vacanță cu mașina.

Iată cât de simplu este:

S-ar putea să vă placă și:

5 trucuri pentru îngrijirea părului vara

Ce pun în bagajul pentru city-break?

Cosmetice bune de luat în vacanță

O rochie cu zece fețe

La pas, pe străzi, în balerini

 

 

 

 

Lasa un comentariu