La pas, pe străzi, în balerini

Avers_Belgia aug 2014Câte perechi de balerini pot să încapă într-o valiză micuță? Vă spun eu, cel puțin trei: balerinii de umblat pe străzi, cei colorați, care merg la blugi și o pereche aurii sau cu paiete negre, pentru seară!
Cu excepția cazurilor în care mergeți sus, pe munte, sau în cine știe ce expediție la Polul Nord, strecurați în bagaj și o pereche comodă de balerini. Nu plec nicăieri fără acest accesoriu pe care îl consider indispensabil, mai ales atunci când vizitez orașe pe timpul toamnei sau primăvara – deși pariziencele aleargă grăbite să prindă metroul și în luna decembrie în pantofi sau, chiar, sandale.
Vă spun sincer, nu găsesc nimic chic în a merge o săptămână întreagă, printr-un oraș european, de exemplu, într-o singură pereche de patofi sport comozi, dar destul de inestetici! Or fi ei practici, dar în teniși nu o să te amesteci niciodată printre localnici, ci o să fii mereu văzut ca turist, plus că nu dă bine nici în pozele pe care vrei să le păstrezi ca amintire!
Zilele acestea m-am bucurat de reduceri și mi-am cumpărat încă o pereche de balerini! Nu spun a câta. De fapt, nu știu a câta. Balerini nude, din piele, care merg la orice, sunt ușori și flexibili și prevăd că vor călători în multe zări!

 

DSC_1197

balerini

Istanbul_Topkapi Harem 5

 

S-ar putea să vă placă și:

O rochie cu zece fețe

Cosmetice bune de luat în vacanță

Cum scapi rapid de lacul de unghii în vacanță

5 trucuri pentru îngrijirea părului vara

Ce pun în bagajul pentru city-break?

 

Lasa un comentariu