FOTO: Adela Popescu și Radu Vâlcan au revăzut Roma

Adela si Radu Roma 7Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut un weekend prelungit la Roma. Nu este prima dată când vizitează acest loc care a devenit, de altel, orașul lor preferat, de unde se întorc, de fiecare dată, obosiți de atâta mers pe josActorii din telenovela O noua viață, de la Acasă, care ajunge la final joi, 17 aprilie, s-au hotărât destul de rapid să plece la Roma. “Stăteam la o cafea cu unul dintre frații Adelei, care ne povestea că tocmai și-a luat un city-break la Roma și brusc ne-am hotărat și noi să mergem, mai ales că este orașul nostru preferat. Ne-am decis de pe o zi pe alta, exact cum facem de obicei. Roma este un oraș plin de viață, cu străduțe colorate care dau o energie de nedescris și pe care îl recomandăm tuturor”, povestește Radu Vâlcan, într-un comunicat emis de Acasă.

În mod normal, cand te duci într-o vacanță, trebuie să te odihnești, noi ne-am întors extenuați, tocmai pentru că nu contenim să strabatem orașul în lung și în lat. Abia aștept să se facă dimineață și să o iau la pas, ori la stânga, ori la dreapta, să mă plimb pe străduțe, să miros parfumul altor vremuri, să mă minunez, să îmi închipui și să visez. Mergând. Dar nu în pas alergator, ci umăr la umăr, în tandem, cu camaradul meu”, adaugă Adela Popescu pe blogul ei.

Am băut un pahar de șampanie la Fontana din Trevi, seara, Adela e înnbunită după clatitele uriașe cu ciocolată și banane, am cumpărat magneți pentru cei dragi, chiar și coada interminabilă de la Vatican a fost o plăcere”, a mai spus Radu Vâlcan, care va povesti mai multe pe blogul său.

 

Adela si Radu Roma 1

Adela si Radu Roma 2

Adela si Radu Roma 3

Adela si Radu Roma 4

Adela si Radu Roma 5

Adela si Radu Roma 6

Adela si Radu Roma 8 Adela si Radu Roma 9

Text și foto: Acasă

S-ar putea să vă placă și:

Romantism la ROMA

Veliko Târnovo, prin ochii Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan

Cinci zile la Roma

Adela Popescu și Radu Vâlcan: vacanță la New York

Comentarii

cizmarita mihai , 15 February 2018 at 8:47 pm

am vizitat roma in 1972 in tr-o excursie de vis. am avut translator care cunostea roma ca pe propiile buzunare si ne-a condus prin celei mai inportante locatii. am vizitat vaticanul, bazilica san pietro , baile romane , fantana di trevi, columna lui traian si multe alte edificii. Am ramas indragostit de capela sixstina cu picturile lui michel angelo. ,rafael si ceilalti, am vazut pieta realiza ta de michel angelo in anii tineretii, alui david. de atunci m-am reintalnit cu pictura. si maine m-as intoarce sa mai pot admira ceva ce azi e greu sa mai vezi.n imieste dor de roma

Lasa un comentariu