Promoții pentru biletele de avion

Amsterdam_canale 19

Mamăăă, câte oferte curg – sau să scriu zboară?! – din partea companiilor aeriene în această perioadă! Timp să ai, că reducerile sună atât de bine!
Promoțiile de toamnă cred că sunt cele mai tentante, îți vine să iei primul avion și să fugi cât mai departe. Sau să îți pui la cale o vacanță de primăvară la căldurică!
Dacă vă gândiți la un city-break de toamnă, cele mai bune mi se par ofertele Austrian Airlines (Viena de la 99 de euro) sau KLM (Amsterdam de la 159 de euro). Lufthansa are, de asemenea, promoții pentru bilete de avion dus-întors cu plecare din București pentru Frankfurt, Hanovra, Amsterdam, Bruxelles, Madrid sau Helsinki.
Oferte bune are și TAP Portugal, mai ales pentru America de Nord (New York sau Miami – 497 euro) sau America de Sud (Rio de Janeiro – 643 euro). Pentru America de Nord vin și KLM sau Air France cu prețuri bune, pentru anumite perioade. Rețineți că toate ofertele enumerate aici sunt supuse unor condiții diferite.
FlyDubai are reducere de 30% pentru anumite destinații pentru biletele cumpărate până pe 20 septembrie: Dubai, Mumbai, Delhi, Maldive sau Sri Lanka. Iar Qatar Airways are, în fiecare marți, la ora 10, tarife speciale pentru călătorii de ultim moment. Destinațiile și perioadele variază, așa că merită să aruncați un ochi pe ofertele acestea.
Tarom vine, și anul acesta, cu o ofertă pentru transportul gratuit al echipamentelor sportive de iarnă, între 1 noiembrie 2015-26 martie 2016. Tarom ne mai îmbie cu tarife avantajoase din București spre Valencia, Praga sau Stockholm și din Iași spre Munchen sau Roma.
Dacă aș putea, al fugi la Viena, să mă plimb printre castanii de pe Ringstrasse și să mănânc un tort Sacher la el acasă! Fie, și un ștrudel cu mere și sos cald de vanilie…

Viena_Hofburg 1

Lasa un comentariu