FOTO: Cabral și soția lui, Andreea, și-au petrecut vacanța de iarnă în Dubai

Andreea si Cabral Burj al Arab_resizeDupă vacanța petrecută în Dubai și Abu Dhabi, Cabral și Andreea Ibacka s-au întors cu sute de fotografii și amintiri din numeroase obiective turistice, de la plajă, schi în deșert sau cumpărături.Cabral, prezentatorul emisiunii Poveștiri de noapte și Andreea Ibacka, actrița din telenovela Regina de la Acasă,  au fost impresionați în mod special de Marea Moschee din Abu Dhabi: “cel mai tare ne-a impresionat moscheea din Abu Dhabi (Grand Mosque). E greu de explicat în cuvinte ce am simțit. Pe lângă arhitectura și detaliile extrem de frumoase, luxul și grija pentru tradiție, întâmplarea a făcut să putem asculta pe culoarele moscheii rugăciunea de seară. Răsuna prin toate difuzoarele. Și chiar dacă n-am înțeles o boabă în arabă, încărcătura momentului a fost deosebită, am simțit-o chiar și noi”, spune Andreea, citată într-un comunicat emis de Acasă.

Cei doi au vizitat locurile alături de un ghid român, au mers la un seminar despre cultura arabă și le-au cunoscut casele: “În plus, ne-am plimbat prin orasul vechi, prin bazar, am traversat râul cu abra (gondola lor) și ne-am plimbat cu ea pe așa zisele canale amenajate în stil venețian, am fost pe Palm Jumeirah, am vizitat fostul palat prezidențial, am fost pe circuitul de Formula 1 și, într-un final… la mall, normal. Ba chiar am ajuns, într-o seară, și la pârtia de schi. Au amenajat una în interior, lungă de 2 kilometri, chiar în mijlocul deșertului, tot la mall”, adaugă Cabral.

“Am urcat și în Burj Khalifa (cea mai înaltă clădire din lume), asta mulțumită rezervărilor făcute online de Cabral încă din București. Altfel, n-aveam nicio șansă să urcăm, se înghesuiau turiștii la casele de bilete… A fost incredibil de frumos, avem sute de fotografii de la peste 400 metri deasupra orașului”, a mai spus Andreea Ibacka.

Andreea Jumeirah Park and Beach_resize

Andreea si Cabral Grand Mosque-6

Andreea si Cabral Grand Mosque-8

Andreea si Cabral Miracle garden (2)_resize

Andreea si Cabral Miracle Garden_resize

Andreea si Cabral Miracle garden-3_resize

Andreea si Cabral Miracle garden-5_resize

Andreea si Cabral Souk Madinat_resize

Text și foto: ACASĂ

S-ar putea să vă placă și:

Dubai (1): primele impresii din Emiratele Arabe Unite

Dubai (2): prânzul cu un beduin. Despre tradiții și islam

Dubai (3): FOTO – contrastul între vechi și nou

Dubai (4): “Desert safari”, o experiență unică

Dubai (5): Ce am mâncat în Emiratele Arabe Unite

Dubai (6): Turul orașului Dubai în câteva ore

Dubai (7): Burj Khalifa sau cum se vede orașul Dubai din cea mai înaltă clădire din lume

Cum se vede orașul Dubai din avion, noaptea

 

Lasa un comentariu