Oferte speciale la biletele de avion

Praga-Charles Bridge 1 res

Mai multe companii aeriene au lansat, la început de an, oferte speciale pentru biletele de avion, merită să aruncați o privire, poate că și destinația la care visați devine mai accesibilă!

Tarom anunță prețuri promoționale pentru zborurile către Praga: de la 159 euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site. Oferta este supusă unor condiții, pe care le găsiți pe site-ul companiei.

Pentru destinații precum Lisabona, Porto, Malaga sau Rio de Janeiro compania portugheză TAP are, de asemenea, prețuri promoționale în această perioadă, verificați pentru perioada dorită aici.

La Air France puteți găsi bilete de avion pentru Paris începând de la 194 de euro, New York de la 602 euro, Washington de la 639 de euro, Los Angeles de la 708 euro, Havana de la 799 de euro, Kuala Lumpur de la 699 de euro și multe alte destinații interesante.

Și KLM are oferte speciale pentru America de Nord, America de Sud sau Asia: Toronto de la 590 de euro, Boston sau New York de la 602 euro, Montreal de la 609 euro, Mexico City de la 796 euro și multe altele.

Qatar Airways are, de asemenea, câteva oferte bune pentru Asia: Hong Kong de la 764 de euro, Beijing de la 698 de euro sau Shanghai de la 733 de euro.

O altă noutate este aceea că Blue Air a introdus o nouă destinație în orarul său de vară: Florența. Este singurul zbor direct pe ruta București – Florența și retur și va deveni operațional din 29 martie 2015. Biletele sunt deja disponibile la prețuri începând de la 32,90 de euro. Zborurile vor fi operate în fiecare zi de marți, joi și duminică, pe toata perioada orarului de vară 2015.

 

 

 

Lasa un comentariu